Haber

Taraftar yasağında şehir merkezini stadyuma çevirdiler

TFF 2. Lig’in 31. haftasında seyircisiz oynama yasağı uygulanan Kocaelispor, maçı şehir merkezine kurulan dev ekranda hep birlikte izledi. Kentin merkezi, meşaleler ve tezahüratlarla Kocaeli Stadı’na çevrildi.

TFF 2. Lig ekiplerinden Kocaelispor, ligin 31. haftasında Zonguldak Kömürspor’u konuk edecek. Seyircisiz oynama yasağı uygulanan yeşil-siyahlılar maça bir anlam daha kattı. İzmit Belediyesi’nin düzenlediği alanda taraftarlar, İzmit Belediyesi binası önünde toplandı. Taraftarlar dev ekranda maçı hep birlikte izledi. Seyircisiz oynanan haftada şehrin merkezi stadyuma döndü. Kocaelispor seyircisi, meşaleler yakıp tezahürat yaparak, renkli görüntüler oluşturdu.

Mehmet Açık: “Kocaelispor taraftarı dünyanın en sadık taraftarlarından biridir”

Kocaelispor taraftarının vefalı olduğuna değinen Mehmet Açık, “Kocaelisporlular dünyanın en sadık taraftarlarından biridir. Amatör grup bile bu taraftara akıl fikir bırakmadı. Birçok ilde kızlar ‘Sevmek istersen seveceksin’ diyorlar. , Kocaelispor’u sevin çünkü amatöre kadar düşen grubunuzu bırakmazsanız o sizi asla bırakmaz.Seyircili de olsa seyircisiz.Kocaelispor taraftarı her zaman yanında olsa da.Bunun gibi çok örnek yaşadık. Bugün bunun örneğini yaşıyoruz. Bu coşkuyu hep birlikte yaşamak için buradayız. Staddaki coşkunun aynısını burada da yaşayacağız” dedi.

Etkinliğin anlamlı olduğunu söyleyen taraftarlardan Aslıhan Güremen, “İzmit Belediyesi’ne teşekkür ederiz. Yasağa rağmen böyle bir etkinlikle halkı buluşturdular. Onlar sayesinde varlar, var oluyorlar” dedi. dedi.

Cem Güremen: “Taraftar Kocaelispor’un bulunduğu her lig ve kategoride her zaman arkasında oldu”

Taraftarın Kocaelispor’u her zaman desteklediğini belirten Cem Güremen, “Seyircisiz maçlar çok üzücü. O yüzden İzmit Belediyesi’nin böyle bir şey yapması çok güzel. Kocaelispor’un bulunduğu her ligde ve kategoride taraftar her zaman yanında olmuştur. Rakiplerimizin tribünlerine baktığımızda hep daha boş, daha az kitle var ama Kocaelispor hem içeride hem dışarıda takımına her zaman destek oldu.” – KOCAELİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Basınevleri Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu