Haber

Yeni Yüzyıla Adım Adım Projesi Muhtarlarımızla Konya’da Başlatıldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın himayelerinde Konya’da yürütülen “Muhtarlarımızla Yeni Yüzyıla Adım Adım” projesinin açılış programı gerçekleştirildi.

Selçuklu Kongre Merkezi’nde İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu’nun da katıldığı program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Sekreteri Osman Aydemir’in konuşmasıyla devam etti.

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nün desteklediği programda Konya Valisi Vahdettin Özkan, muhtarların kamu idareleri ile vatandaşlar arasında köprü görevi gördüğünü söyledi.

Özkan konuşmasına şöyle devam etti:

“Muhtarlık kurumu toplumumuzdaki insanlarımızın duygularını tercüme eden, onların teveccühünü gören, kamu hizmeti veren ve aynı zamanda sivil anlamda da görev yapan bir kurumdur. Sizler bu kurumun taşıyıcıları ve temsilcilerisiniz. Öncelikle herkesi tebrik ediyorum. Muhtarlarımızın getirdiği talepleri değerlendirerek, “Zaman zaman bakanlıklarımızın dikey seviyesinde iş ve süreçlerin nasıl yürütüldüğüne çok hakim olduklarını görüyorum. Muhtarlarımız hükümetin ve idarenin çok aktif yardımcılarıdır. Vatandaşlarımızın duygularının farkındasınız, ihtiyaçlarının farkındasınız. Medeni anlamda, yaşadığımız bölgede, mahallede insanların üzerinde hemfikir olduğu insanlarsınız.”

Programa çok sayıda davetli ve muhtar katıldı.

esenyurt-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Basınevleri Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu